Шевченко та Лев Шрайбер прибули до Сайдівської Аравії, щоб підтримати Усика
Шевченко та Лев Шрайбер прибули до Сайдівської Аравії, щоб підтримати Усика

Шевченко та Лев Шрайбер прибули до Сайдівської Аравії, щоб підтримати Усика

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та відомий кінопродюсер, режисер та актор Лев Шрайбер прибули до Саудівської Аравії на бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (34- -1, 24 КО). Бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті відбудеться у ніч на неділю. Про зустріч з Усіком незадовго до поєдинку у своїх соцмережах повідомив Андрій Шевченко.

- Сьогодні підтримуємо у Ріяді нашого Чемпіона. Олександре, вся Україна з тобою!, - написав Шевченко.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Об'єднавчий бій між Усиком і Ф'юрі відбудеться в ніч з 18 на 19 травня в столиці Саудівської Аравії. Відомий також список інших боїв, які пройдуть у рамках вечора боксу у столиці Саудівської Аравії. Серед них поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудівітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.

  • Напередодні Олександр Усик з'явився на офіційній церемонії зважування перед битвою у вишиванці із портретом українського військового, розстріляного росіянами. На портреті був зображений Олександр Мацієвський. Також на сорочці було вишито і рядки вірша, який боксер присвятив загиблому.
  • Спочатку поєдинок Усік – Ф'юрі мали провести у грудні 2023 року, але перенесли на травень 2024 року. Бій довелося перенести через травму британця.
Теги за темою
Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader