5 домашніх масок для волосся: як і з чого зробити
5 домашніх масок для волосся: як і з чого зробити

5 домашніх масок для волосся: як і з чого зробити

Волосся здавна вважалося найціннішим надбанням жінки. На жаль, ма часто стикаємося з неабиякими проблемами, наприклад ламкість, сухість тощо. News Bytes розповів про маски для волосся, зроблені своїми руками, щоб ефективно вирішити ваші проблеми.

Майонезна маска

Боріться з сухістю, використовуючи майонез, який містить натуральні олії та яєчні білки. Ця проста, але ефективна маска глибоко кондиціонує та забезпечує ваше волосся оліями. Нанесіть 4-5 столових ложок майонезу з яйцем або без нього на довжину і залиште на 30 хвилин, а потім ретельно змийте.

Молочно-медова маска

Пошкоджене волосся - нічний кошмар для багатьох жінок. Злегка підігрійте 2 склянки молока і додайте дві чайні ложки меду. Нанесіть суміш на довжину і через 15-20 хвилин змийте її м'яким шампунем.

Бананова маска для волосся

Позбудьтесь лупи та зробіть волосся м'якшим за допомогою цієї натуральної маски. Зробіть суміш з 2 стиглих бананів, 1 столової ложки оливкової олії, 1 столової ложки кокосової олії та 1 столової ложки меду, ретельно перемішайте. Нанесіть маску на волосся і залиште на 5-10 хвилин, потім змийте.

Пивно-яєчна маска

Використовуйте корисні властивості вітамінів, таких як тіамін, рибофлавін, ніацин і В6, за допомогою цієї неймовірної маски. Змішайте пів склянки світлого пива з одним або двома сирими яйцями, залежно від довжини. Перед нанесенням вимийте голову, а потім нанесіть суміш на вологе волосся, залиште на 15 хвилин, а потім ретельно змийте.

Маска з йогурту та меду

Якщо ви хочете зміцнити волосся та надати йому блиску, ця багата на протеїни маска вам допоможе. Змішайте 2 столові ложки йогурту з 1 столовою ложкою меду, добре перемішайте. Розподіліть маску рівномірно по довжині й залиште на 15 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, чому слідвідмовитися від хімії та вибрати органічну косметику.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader