"Бути поруч": дружина Тайсона Фʼюрі підтримала боксера після програшу Усику
"Бути поруч": дружина Тайсона Фʼюрі підтримала боксера після програшу Усику

"Бути поруч": дружина Тайсона Фʼюрі підтримала боксера після програшу Усику

Тайсон та Періс виховують сімох спільних дітей. Їхня романтична історія триває понад 20 років.

Дружина британського боксера Тайсона Фʼюрі підтримала спортсмена після програшу Олександру Усику в ніч на 19 травня 2024. Архівне фото з коханим Періс Фʼюрі опублікувала в Instagram.

Багатодітна мама показала знімок, на якому їй та Тайсону ще 19 та 20 років. Закохані, яким наразі 34 та 35 років, стояли в обіймах.

"Нещодавно одружені, кохаю його дужче, ніж будь-коли, найкращий чоловік у моїх очах. Більше ніколи бою, де б я не була поруч із тобою. Хоч я не змогла там бути, я дуже хотіла", — написала Періс.

"Бути поряд і підтримувати, віднині й довіку, в горі і в радості, в багатстві і в бідності, в хворобі та в здоров'ї, любити та плекати, доки смерть нас не розлучить, згідно зі святим законом Божим", — додала кохана британського боксера.

Тайсон Фʼюрі з дружиною
Фото: Paris Fury\Instagram

Тайсон та Періс познайомилися на весіллі друзів близько 20 років тому. Незабаром вони почали зустрічатися, а одружилися у 2008 році.

Подружжя виховує семеро дітей — чотирьох синів та трьох доньок. Хоч не на кожному поєдинку, проте часом Періс відвідує бої коханого, підтримуючи його у відповідальні моменти. На останньому з Олександром Усиком вона з певних причин не була.

Тайсон Фʼюрі з родиною

Цікаво, що після програшу українцю Тайсон сказав новому чемпіону світу в надважкій вазі, що хотів би поїхати в Україну і провести тут "відпустку" з родиною, попри повномасштабну війну, яка триває в країні.

Нагадаємо, Олександр Усик втратить титул абсолютного чемпіона світу.

Також Фокус писав про дружину Олександра Усика.

Джерело матеріала
loader