"Це його віра": команда Усика відреагувала на чутки про інгалятор під час бою з Ф'юрі
"Це його віра": команда Усика відреагувала на чутки про інгалятор під час бою з Ф'юрі

"Це його віра": команда Усика відреагувала на чутки про інгалятор під час бою з Ф'юрі

Після перемоги в мережі почали ширитися різні нарізки з бою. На одному з таких відео перед сьомим раундом Расс Анбер дає щось Усику. Шанувальники припустили, що це може бути інгалятор.

Катмен Расс Анбер заперечив, що українському боксеру Олександру Усику давали інгалятор під час бою з британцем Тайсоном Ф’юрі. Подробицями бою українця з британцем Расс Анбер поділився в інтерв’ю Boxing King Media.

Відзначимо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі і став абсолютним чемпіоном світу. Тепер Усик додав до своїх чемпіонських поясів WBA, WBO та IBF ще й WBC, який раніше належав Ф'юрі.

Зокрема, вже після бою Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі, в якому українець здобув перемогу, в мережі з'явилося чимало відео з того дня. На одному з таких фрагмент напередодні сьомого раунду, на якому Расс Анбер дає Олександру Усику щось в області рота. Шанувальники одразу вирішили, що це може бути інгалятор.

Однак, Расс Анбер заперечив, що ту був інгалятор. За його словами, це був хрест, який боксер носив на рингу. Анбер наголосив, що той самий хрест можна побачити на шиї Усика перед виходом на ринг, він висів на його грудях.

"Це був хрест. Не слід вважати інакше. Це був хрест, він носив його на рингу. Ви могли побачити це під час виходу ринг, він був на його грудях. Він носив його на рингу, це його віра. І він поцілував хрест перед початком бою.Він поцілував хрест, тому що я дав йому його поцілувати перед початком поєдинку і я сам його поцілував. А потім він поцілував його в кутку. Я не буду говорити речі, які мене розлютять, забудьте про це. Ці люди — лайно", — зазначив катмен.

Нагадаємо, раніше ми писали, Олександр Усик втратить титул чемпіона світу. Зокрема, зараз Усик володіє титулами WBA, WBO, IBF та WBC. Однак, як виявилося Міжнародна боксерська федерація (IBF) забере один з поясів, все тому, що обов'язковий захист титулу прострочений

Крім цього, Фокус писав, що Тайсон Фʼюрі пообіцяв приїхати в Україну з родиною. В інтерв'ю після бою британець сказав чемпіону світу в надважкій вазі, що хотів би поїхати в Україну і провести там "відпустку", попри повномасштабну війну, яка триває в країні.

Теги за темою
Олександр Усик
Джерело матеріала
loader