Найкращі порноактриси 2024 року
Найкращі порноактриси 2024 року

Найкращі порноактриси 2024 року

Роки мастурбації на ту саму порнозірку стають нудними, навіть якщо вона гаряча штучка. Звичайно, вона може здивувати вас новими сценами, наприклад, першим аналом чи сексом утрьох, але це все одно та сама актриса. Кожен має своїх улюбленець, і до них приємно повертатися час від часу. Але не можна заперечувати, що нове завжди цікавіше за старе.

Тому сьогодні ми представляємо вам список найсвіжіших і найгарячіших порнозірок, що знімаються у фільмах з 2017 по 2024 рік. Наприклад, якщо виконавиця дебютувала у 2016 році і знялася лише в одній сцені після значної перерви та відсутності підтримки фанатів, вона все одно може бути включена до списку нових порнозірок, якщо стане популярною та повернеться до порноіндустрії належним чином.

Emma Bugg

При зростанні 149 см Емма Багг мила, як чортів жук. Мало хто так скаже. Але, не маючи стільця, щоб дотягнутися до верхньої шухляди столу, вона змушена була відчути себе важливою в інших областях.

Як тільки в її резюме з’явилася магічна цифра 18, вона з’явилася в соціальних мережах, і хлопці почали накидатися на її кицьку, як на свіжий кокос.

Emma Bugg

Lily Larimar

Наповнена спермою, бажанням та (можливо) моторошними постами в Instagram, Лілі – кінцева брудна фантазія вашого розуму. Вона не мертва риба, вона добре рухається, і її обличчя не розбите. Її груди можна виправити пізніше, і це не завадило Лілі стати порносенсацією.

Лілі надихає мене на те, щоб стати альфа-самцем. Я хочу відростити сталевий стояк і пробити кицьку Лілі зсередини.

Lily Larimar

Elizabeth Romanova

І, нарешті, талант зі Східної Європи під псевдонімом Єлизавета Романова. Вона запозичила своє ім’я у російської принцеси, що зробить страшний урок історії ще цікавішим. Сподіваюся, колись професори змусять своїх студентів писати есе про Романову, більшість з яких з’являться на PornHub.

Вона почала зніматися у фільмах для дорослих наприкінці 2019 року та швидко стала одержима порнографією. Вона не 18-річна незаймана повія з нульовим досвідом. Її трах цілком пристойний для порнозірки, яка тільки-но почала зніматися. Сцени покращуються з часом, тому що вона відкриває для себе найкращий грим та силікон.

Gabbie Carter

Лише старі читачі пам’ятають, що Габбі була брюнеткою. Габбі Картер була однією з найдивовижніших явищ, які відбулися в 2020 році, а 2022 стане роком, який запам’ятається.

Вона – найновіша і найгарячіша порнозірка, і їй лише 19 років. Можливо, ми станемо свідками початку нового десятиліття більш пухких порнозірок? Вона також має чарівність Сирі, яка нині пішла на спокій. Картер не має проблем з анальним, оральним, лицьовим та іншими видами сексу. Вона любить свою роботу і це видно на камері.

Autumn Falls

Країна вільних вимагає ще однієї жертви у вигляді гарячої брюнетки. Autumn Falls – це дірка великих розмірів. Подивіться на неї 2022 року, коли її фанбаза різко зросла.

Порнокритикам щойно запропонували шматок м’яса для траху, як і будь-якій дослідній пумі. Вона вже освоїла сквіртінг, анальну акробатику та лесбійський секс утрьох. Це перший рік у порно цієї 18-річної повії. Наші очі сповнені сліз радості.

Autumn Falls

Mia Melano

Міа Мелано, яка дебютувала в 2019 році як одна з наймолодших порнозірок, настільки нова і свіжа, наскільки це взагалі можливо в порноіндустрії. Крім таких переваг, як відвислі цицьки, пружна кицька та шовковиста шкіра, її 18-річне тіло, наповнене жіночими гормонами, робить її надзвичайно збудженою.

Пубертатний період – це вік, коли можна їсти нездорову їжу, приймати кокаїн і знущатися з свого тіла без наслідків. Я не стверджую, що з Мією все саме так, але ви розумієте, про що я.

Mia Melano

Honey Gold

Вперше з’явилася у 2019 році та вже знялася у Brazzers. Якщо ви класифікуєте мінет як талант, то ця дівчина талановита. Якщо так, то, можливо, більшій кількості людей варто додати в резюме “добре володіє оральною майстерністю”. Я найняв би сексуальну асистентку з відмінними навичками і звільнив хлопців з членами більше мого (тобто майже всіх).

Якщо припустити, що вона новачок в індустрії та її підтримала велика порностудія, то чому вона має такий низький рейтинг? У майбутньому це зміниться, але зараз Хані Голд намагається забагато грати.

Honey Gold

Bailey Brooke

Я ціную дівчат, які скромні та не проти зайнятися сексом на публіці. Бейлі також є суперзіркою траху на свіжому повітрі. Хто сказав, що нові порнозірки соромляться? Подивіться на неї. Вона смокче праворуч і ліворуч скрізь без докорів совісті та сорому, трахається в кущах, трахається біля сміттєвих баків і світить цицьками на вулиці.

У міру того, як вона стає все популярнішою і заробляє все більше грошей, її макіяж стає все кращим, а груди – ще більшими. Її сідниця, навпаки, не потребує змін. Вона ідеальна, як і задумано Богом.

Bailey Brooke

Nia Nacci

Одна з наймолодших порнозірок, Ніа Наччі, рахує пальці, коли її підлітковий вік добіже кінця. Порнозірки цього року вирізняються своєю етнічною приналежністю. Ніа Наччі висмоктує сперму з пеніса, як мурахоїд висмоктує мурашки. Вона вже співпрацює з величезною порностудією, і це лише початок для неї.

Nia Nacci

Vienna Black

Відмінна зовнішність, м’які фільтри, екшн камери для зйомки крупним планом. Додайте два члени та солодку Марлі – і ця порнозірка стане однією з моїх улюблениць. Як може нова виконавиця бути такою харизматичною і почуватися як удома у своїй першій порносцені.

Не ставлячи під сумнів її авторитет чи минуле, скажу, що це лише на користь. Її очі полонили мене, а кицька викликала бажання натиснути кнопку “купити” або закінчити прямо зараз.

Vienna Black

Victoria June

Переді мною молодша і гаряча версія Алексіс Алексус. Схоже, це її нова та покращена версія. Володарні сідниці, щоки, по яких так і хочеться шльопнути її руками, і губи, наповнені ботоксом, які були доведені до досконалості найуспішнішими хірургами. Чим більше я дивлюся на Вікторію, тим твердішим стає мій член і тим менше бажання продовжувати цей список. Ось як виглядає досконалість.

Victoria June

Nicolette Shea

Якщо ви бачите жовтий логотип унизу, то це хороша дівчинка. Ще одна нова порнозірка зі США та одна з найстаріших моделей у цьому списку. Дивно, як порно змінило наше сприйняття, більшість глядачів вважають 30-річну супергарячу дівчину віком MILF. Технічно, 18-річна дівчина може бути MILF, але інтернет так не працює.

Якщо ви заводитеся на порнозірок, які виглядають як ляльки Барбі, то це ваша мрія. На жаль, таких активних дівчат, як вона зараз не так багато. Була Джессі Дженні, яка пішла з порно, бо погладшала, але для нових порнозірок Ніколетт – це як “Мерседес” серед виконавиць.

Nicolette Shea

Hannah Hays

Ханна Хейз – хоч і новачок, але порнозірка зі стажем. Чи багато ви бачили свіжих дівчат, які так добре лижуть член? Вона може бути новачком в цій індустрії, і хто знає, що Бог приготував для неї, якщо вона продовжить свою кар’єру в порно. Не можу дочекатися, коли побачу, як роздягнуть цю незайману попку. Чоловік вже скінчив, а вона насолоджується.

В цьому немає нічого поганого. Вона вже глибоко заковтнула, їй не треба тремтіти в роті і вона може ловити сперму. Це як вишенька на вершині. Дуже рекомендую.

Hannah Hays

Holly Hendrix

Чи знаєте ви, що Холлі дуже маленька? Її зріст становить 1,47 метра і їй лише 20 років. Чому я раптом згадав про це? Ну, вона виграла премію AVN у номінації “Краща нова актриса” у 2017 році. Мало того, вона також отримала нагороду за “Найбільшу обурливу сексуальну сцену”. Це сцена, де містер Джон Стронг розрізає Холлі на частини.

В цілому, вона міцна повія, 3/10 на мій погляд. Але бути насадженою на два величезних білих члени і при цьому встигати спілкуватися з публікою – це те, що не під силу порнозірці, що починає. Холлі – природжений талант, і їй не потрібно багато чого вчитися.

Holly Hendrix

Kali Roses

Нова порнозірка 2019 року – Kali Roses, яка вже встигла погріти ляшки у кількох порностудіях. У неї кілька татуювань та довгі вії. Довші за мій пеніс. Якщо з’явилася в індустрії тільки цього року, то вона зовсім свіженька.

Хтось може визнати це недоліком – Калі Роуз не 18-річна порнозірка. Але ми говоримо про новий талант, який демонструє потенціал: у 2019 році ця білява повія також отримала премію AVN Award.

Kali Roses

Kimmy Granger

Прекрасна маленька попка, маленька мамбо і навички, якими варто мати. Чи можете ви повірити, що Кіммі – новачок в індустрії? Чекає на свою першу анальну сцену. Занадто багато родимок на її спині мене турбує, але єдине, що мене турбує в ці дні, – це звук, з яким моя дружина виходить із дому.

Загалом улов 2021 року досить солідний. Її прагнення до спекотного сексу очевидне у цій сцені, де Кіммі демонструє свою нещодавно освоєну техніку задоволення члена. Великі порнозірки завжди дивляться в очі, і в Кіммі це добре виходить.

Kimmy Granger

Jojo Kiss

Що відбувається, коли ви поєднуєте нову свіжу повію, чорний член, лесбійську сцену та поцілунок? JoJo Kiss краще молитися, щоб сперма у її горлі вже була вимита до кінця, перш ніж вона поцілує вас на ніч. Насолоджуйтесь цим новим пухким трахом.

Jojo Kiss

Lana Rhoades

Судячи з того, як вона рухається, їй, мабуть, досі не вистачає досвіду. Саме тому вона шукає нових та свіжих повій. Так що ви можете побачити, як цю недосвідчену “дівчину” заткнуть кляпом і відтрахають кількома членами.

У будь-якому випадку, через кілька років її справи підуть у гору, тому беріть цю нову зірку, поки вона гаряча. Поки що вона почувається ніяково, роблячи непристойні речі перед камерою. Лана також має татуювання із зображенням Трампа на сідницях. Це нагадує свиню, яку таврують на фермі. Її попка вже відкрита і незабаром розквітне яскраво-червоною квіткою, як і в інших її колег.

Lyra Law

Хоча вона виглядає безневинною (принаймні для незайманих), Лайла вже була відтрахана мільйонами членів і прийняла все це на себе. Ця повія не втрачає часу задарма. Пам’ятайте, як вам доводилося чекати п’ять років, щоб побачити, як ваша улюблена нова порнозірка лиже вам попку?

Так от, до біса це лайно. Лайла – це як економічний автомобіль, який ти використовуєш доти, доки не з’явиться хтось новий.

Lyra Law

Brandi Bae

Наскільки новою та свіжою може бути стара повія. Знайомтеся, це Бренді. Її фігура не така вже й хороша (погляньте на її товстий живіт), але її великі круглі груди трохи компенсують це. Заради Бога, Бренді, позбався цього потворного татуювання під грудьми.

Brandi Bae

Ella Knox

Як ви вважаєте, її вагина пахне порошком каррі? Якщо так, то я вмокнув би її в моркву, яловичину, дві цибулини, картоплю, сіль і перець і з’їв би це лайно, як голодуючий африканець. Чого чекати. Серйозно, я радий, що не біла шлюшка потрапила до цього списку.

Крім того, її цицьки, ймовірно, є причиною, через яку вона взагалі отримала роботу в порноіндустрії. Я досі не знаю, чи просто вони відвисли, чи вони навмисне довгі. У будь-якому разі, привіт, Елла. Приємно познайомитися.

Ella Knox

Adria Rae

Не багато повій, включаючи Адрію, розуміють, що відбувається, коли звертаються до порно. Тепер ваша вагина – робоча конячка, тільки їй потрібно щось ще, окрім моркви. Якщо ви думаєте, що зможете пристойно заробляти, просто засовуючи овочі в риб’ячі нори, то ви помиляєтесь.

Adria Rae

У житті існує нескінченний цикл. Нові порнозірки приходять у студію, посміхаються, жартують і фантазують про те, як швидко потраплять до десятки найкращих. Потім настає реальність, і багато хто з них стає шматками м’яса на пенсії. У Адрії зараз все дуже добре, у неї приголомшливе мініатюрне тіло, веселий настрій та солодкі соски.

Джерело матеріала
loader
loader