Зірка серіалу "Повернення Мухтара" розповів, яку армію спонсорує Слава Камінська
Зірка серіалу "Повернення Мухтара" розповів, яку армію спонсорує Слава Камінська

Зірка серіалу "Повернення Мухтара" розповів, яку армію спонсорує Слава Камінська

Слава Камінська з початку повномасштабної війни в Україні виїхала за кордон. За цей час багато українців не розуміють позицію співачки щодо війни в Україні, тому що вона неодноразово ставала фігуранткою скандалів, через те, що спілкується російською мовою і слухає музику країни агресора.

40-річний білоруський актор Павло Вишняков, відомий ролями в серіалі "Повернення Мухтара", "Опер за викликом" та "Жіночі секрети", став на захист української співачки Слави Камінської, яку неодноразово звинувачували в неоднозначній позиції щодо війни в Україні. Про те, на чиєму боці насправді Слава Камінська Вишняков розповів в інтерв’ю Аліни Доротюк.

Зокрема, актор зізнався, що спілкується зі Славою Камінською, яка зараз разом з дітьми живе за кордоном. Павло Вишняков розповів, що напередодні війни вони разом з Славою бачилися на відпочинку на Балі. Зараз же вони, за словами актора, підтримують зв’язок.

В інтерв’ю Аліна Доротюк зазначила, що їй як громадянці Україні, доволі дивні наративи співачки, які вона просуває у себе в соціальних мережах. Зокрема, Аліна Доротюк відзначила, що Слава Камінська і досі розмовляє російською мовою і часто публікує пісні з ворожої країни. Така поведінка публічної людини, за словами Доротюк, наштовхує слухачів на різні думки. Крім того, у червні 2023 року Слава Камінська публічно заявила, що не планує переходити на українську і підтримала спілкування російською мовою.

"Мені дуже не сподобалось, і мені було якось образливо, як на неї накинулися за те, що вона поїхала з України. Вона мати, у неї двоє гарних дітей і вона повинна піклуватися про дітей. Було дуже багато статей, жовтих, не жовтих, що Слава розвернулася і поїхала на початку війни. У неї діти. Вона повинна відповідати за своїх дітей. Вона також допомагає, як і всі інші", — сказав актор.

Павло Вишняков також відзначив, що Слава Камінська йому неодноразово допомагала зі зборами для української армії.

"Я їй дуже вдячний, коли мені було дуже важко зібрати кошти, я до неї також звертався. Вона також просувала мій збір. І величезна їй за це подяка", — резюмував актор.

01:06:36 - про дружбу зі Славою Камінською, її допомогу ЗСУ та наративи, які співачка транслює у своїх соціальних мережах

Нагадаємо, раніше ми писали, що Павло Вишняков зізнався, що його рідні, які живуть в Росії та Білорусі, підтримують політику Володимира Путіна. Сам актор активно волонтерить в Україні та допомагає ЗСУ.

Крім цього, Фокус писав, що Альона Омаргалієва зізналася, що підтримує стосунки зі свекрухою, яка живе в Росії.

Теги за темою
Росія Збройні сили України Армія фінансування
Джерело матеріала
loader
loader