Блискуче волосся: які звички перед сном допоможуть цього досягти
Блискуче волосся: які звички перед сном допоможуть цього досягти

Блискуче волосся: які звички перед сном допоможуть цього досягти

Для досягнення здорового та блискучого волосся важливо не обмежуватися лише дорогими засобами, а й дотримуватися правильних звичок перед сном. Впровадивши наступні п'ять простих, але трансформаційних кроків від News Bytes у свою вечірню рутину, ви зможете досягти більш красивої шевелюри.

Розчісуйте волосся перед сном

Розчісування перед сном - це часто ігнорована, але дуже важлива для здоров'я волосся звичка. Робіть це гребінцем з широкими зубцями або м'якою щіткою, починаючи з кінчиків і рухаючись вгору. Це допомагає запобігти сплутуванню та пошкодженню волосся.

Перейдіть на атласні наволочки

Використовуючи атласні наволочки, ви мінімізуєте тертя між волоссям і подушкою, зменшуючи ламкість і посіченість кінчиків. Гладка поверхня також допомагає утримувати вологу, завдяки чому воно залишається зволоженим протягом всієї ночі.

Уникайте сну з мокрим волоссям

Хоч як би спокусливо це не виглядало, лягати спати з мокрим волоссям може призвести до ламкості і сухості довжини. Краще дайте йому висохнути самостійно або ж висушіть феном.

Використання олій для волосся

Нанесення невеликої кількості живильної олії на довжину щовечора може дати чудові результати. Цей нічний ритуал допомагає утримувати вологу, запобігає посіченню кінчиків і сприяє загальному здоров'ю волосся. Обирайте такі олії, як арганова, жожоба, коксова або ж виноградної кісточки.

Шовкові або атласні резинки для волосся

Звичайні резинки часто травмують волосся, спричиняючи його ламкість і залишаючи заломи. Вибір на користь резинок з шовкової або атласної тканини мінімізує пошкодження. Заплітайте волосся у нетугу косу або колосок.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як надати волоссю відпочинок та догляд в домашніх.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader