Почніть свій день з цих веганських сніданків, щоб зарядитися енергією
Почніть свій день з цих веганських сніданків, щоб зарядитися енергією

Почніть свій день з цих веганських сніданків, щоб зарядитися енергією

Хочете почати свій ранок з енергією? Зверніть увагу на ці п'ять варіантів веганських сніданків від News Bytes. Ці багаті на поживні речовини страви створені для того, щоб живити ваш організм і дарувати бадьорість на весь день.

Пудинг з насінням чіа

Замочіть чіа на ніч у мигдальному, овсяному, гречаному чи звичайному молоці. Це насіння відоме своїм багатим вмістом омега-3 жирних кислот, клітковини та білка. Також можна додати ваші улюблені фрукти, ягоди та горіхи.

Тост з авокадо

Хоча тости з авокадо – це вічна класика, чому б їх не вдосконалити? Почніть з намазування стиглого авокадо на цілозерновий хліб, а потім викладіть на нього нарізані помідори, червону цибулю і посипте кунжутним насінням. Ця комбінація пропонує щедру порцію корисних жирів, клітковини та білку.

Фруктовий салат із кіноа

Змішайте варену кіноа з нарізаними кубиками яблуками, різноманітними ягодами та лимонним соком. Крупа забезпечує білками, а фрукти додають необхідних антиоксидантів.

Шпинат і тофу

Подрібніть сир тофу на сковорідку і додайте листя шпинату, що містить багато поживних речовин. Приправте куркумою, чорною сіллю та різними травами. Ця страва не лише забезпечує високий вміст білка, але й є багатим джерелом вітамінів К і А.

Вівсянка з арахісовою пастою і бананом

Приготуйте вівсяні пластівці на улюбленому молоці. Додайте натуральну арахісову пасту, щоб отримати ситну дозу корисних жирів і білків. Прикрасьте вівсянку шматочками банана, полуниці тощо.

Раніше OBOZ.UA розповів про здорові перекуси для офісного життя.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader