Буде дуже м'якою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт для соковитої курячої грудки із сиром
Буде дуже м'якою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт для соковитої курячої грудки із сиром

Буде дуже м'якою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт для соковитої курячої грудки із сиром

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася в соціальній мережі секретами приготування ніжної курячої грудки з оливковою олією та сиром.

Інгредієнти:

Основні:

  • Куряча грудка на кістки - 1 шт.
  • Сир Моцарела — 120 г
  • Свіжі помідори – 1 шт.
  • Свіжий базилік

Для маринаду:

  • Оливкова олія - ​​2 столові ложки
  • Сіль - 1 чайна ложка
  • Чорний перець - ½ чайної ложки

Приготування:

Ретельно промийте курячу грудку під проточною водою. Видаліть зайву жирову тканину та кістки, щоб отримати рівні шматочки м'яса, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

За допомогою гострого ножа зробіть 6-7 надрізів у кожному шматочку курячої грудки під кутом, проникаючи в глиб м'якоті для начинки. У мисці змішайте оливкову олію, сіль та чорний перець до отримання однорідного маринаду.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, покладіть курячу грудку в маринад і добре переверніть, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий. Залишіть маринуватися на 30 хвилин.

Наріжте свіжі помідори та сир Моцарелла на тонкі скибочки. Зірвіть кілька свіжого листя базиліка.

У кожен надріз курячої грудки вставте скибочку помідора, листок базиліка і скибочка сиру Моцарелла. Повторіть всі надрізи. Покрийте лист пергаментним папером і акуратно перекладіть на нього курячу грудку з начинкою, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Переконайтеся, що начинка щільно закриває надрізи, щоб вона не випала у процесі приготування.

Попередньо розігрійте духовку до 200 °C. Запікайте курячу грудку в духовці 30-35 хвилин, або поки вона не стане золотистою та соковитою.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader