Смузі із зеленої капусти калі: ідеальний баланс пікантності та солодощі для вашого здоров'я
Смузі із зеленої капусти калі: ідеальний баланс пікантності та солодощі для вашого здоров'я

Смузі із зеленої капусти калі: ідеальний баланс пікантності та солодощі для вашого здоров'я

Регулярне вживання капусти допомагає покращити здоров’я ваших очей і забезпечує організм великою кількістю поживних речовин. Капуста кале є чудовим суперпродуктом, яка відома своїм високим вмістом лютеїну.

Це ідеальний варіант інгредієнтів для коктейлів, які є не лише поживними, але й смачними. OBOZ.UA пропонує кілька варіантів цих освіжаючих напоїв.

Смузі із зеленої капусти

Для приготування необхідно змішати капусту з бананом, яблуком і імбирем для пікантного смаку. Адже банан додає крему та солодкості, врівноважуючи міцний смак капусти, а яблуко забезпечує додаткову клітковину та вітамін С. У свою чергу імбир надає цій суміші бадьорості, що ідеально підходить для ранкової бадьорості.

Тропічна листова капуста

Для отримання неймовірного смаку варто змішати хрустку капусту з солодким ананасом, соковитим манго та кокосовою воду. Для підтримки травлення підійдуть ананас і манго, які багаті на вітамінами А і С, а також ферментами. Це ідеальний вибір для покращення енергетичного рівня, адже кокосова вода, багата необхідними електролітами.

Ягідно-капустовий - антиоксидантний вибух

Цей варіант смузі ідеально підходить для тих, хто ставить собі за мету боротися з вільними радикалами. Додайте листову капусту, суміш ягід (наприклад, чорницю, полуницю та малину), насіння чіа та мигдальне молоко. Ця суміш покращує роботу серця, адже ягоди багаті антиоксидантами, а насіння чіа повні омега-3 жирних кислот. У свою чергу мигдальне молоко додає кремову текстуру без зайвих калорій.

Вершкова насолода з авокадо і капустою

Для приготування змішайте стигле авокадо з листовою капустою, огірком, соком лимонним і ноткою меду для солодкості. Ця суміш сприяє підвищенню хорошого рівня холестерину, адже авокадо не лише додає консистенції, але й насичений здоровими жирами. У той самий час огірок додає суміші свіжості, лимонний сік забезпечує пікантний смак.

Смузі зі спеціями з капусти

Для приготування змішайте капусту в поєднанні з яблучним оцтом (ACV), корицею, мускатним горіхом і ванільним екстрактом, а також додайте крижане мигдальне молоко. Цей смузі покращує травлення, тоді як кориця та мускатний горіх додають тепла та глибини смаковому профілю. Усі компоненти у цій суміші також мають сильні протизапальні властивості.

Раніше OBOZ. UA розповідав про 5 кращих протеїнових коктейлів для набору ваги.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader