"Ну що, Настю, весело було?": Потап жорстко висловився про смерть Анастасії Заворотнюка
"Ну що, Настю, весело було?": Потап жорстко висловився про смерть Анастасії Заворотнюка

"Ну що, Настю, весело було?": Потап жорстко висловився про смерть Анастасії Заворотнюка

Вартов відзначити, що Потап та Анастасія Заворотнюк не лише знайомі, а й разом виходили на сцену під час нагородження національної премії "Телезірка" у Києві, у 2010 році.

Український репер Олексій Потапенко, більш відомий під сценічним ім’ям Потап, різко відреагував на смерть російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка прославилася роллю в серіалі "Моя прекрасна няня", де вона зіграла провінційну українку з Маріуполя. Світлину акторки та свою думку про її смерть Потап опублікував у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, відомо, що Анастасія Заворотнюк померла на 54-му році життя, від тривалої боротьби з онкологічним захворюванням. Сталося це сьогодні, 30 травня. Оскільки акторка прославилася роллю в серіалі "Моя прекрасна няня", який свого часу був популярний і в Україні, а також раніше працювала і в Україні, це викликало реакцію у суспільстві.

У свою чергу репер Потап опублікував фото Анастасії Заворотнюк під яким написав: "Ну що, Настю, весело було грати у образі, який виставляє українок тупими? Добре, що більше не зіграєш".

Потап про смерть Анастасії Заворотнюк

Вже згодом свій допис Потап видалив, однак російські ЗМІ вже встигли підхопити цю інформацію, а шанувальники акторки почали активно засипати репера гнівними коментарями під його публікаціями:

"Показал сущность таких как ты. На смерти хайпиться это дно", "Это все, на что он способен) его жизнь ущемила, по-другому объявить о себе он больше не может", "Надеюсь, вас даже на Родине отменят после такого", "Такую посмертную речь толкнуть о своей коллеге , красивой женщине , долго и мучительно умиравшей , которая не сделала тебе ничего плохого — это дно , днище!", "Что про Настю то удалил историю? Люди должны знать своих "героев"", "Вы больной? Человек умер. Я всегда вас уважала и любила, как артиста! Но вычеркиваю из памяти навсегда", "Уж не тебе, потапчик, такие посты клепать. Сам бабло зарабатывал в РФ, хотя впечатление умного человека никогда не производил. Хорошо, что украинцы понимают, какой ты человек, лучше бы шел защищать Родину, чем писать такую дрянь о покойном человеке. Ну, или показывай стиль собачки, с тебя не убудет", "Хотел пропиариться на чужой с**рти, а в конечном посмешищем оказался сам", "Жаль нельзя отобрать то,что заработал в России", "FYI, я украинец и всегда поддерживаю Украину. Но писать такое — это просто недопустимо, и мне стыдно, что один из наших самых популярных певцов может даже подумать о таком, не говоря уже о том, чтобы писать это публично", "Сколько похожих сторисов будет после твоей смерти?".

Анастасія Заворотнюк
Фото: tvcenter.ru/zvezdy

Анастасія Заворотнюк про Україну

Варто відзначити, що Анастасія Заворотнюк була головною акторкою в серіалі "Моя прекрасна няня", який за своїм сценарієм принижував та висміював українців.

Вже після початку антитерористичної операції в Україні та анексії Криму, акторка відвідувала окупований Крим. через, що була внесена до української бази "Миротворець" за свідоме порушення державного кордону.

Крім цього, в широких колах всі знали, що акторка є фанаткою президента Росії Володимира Путіна. Після того, як у акторки виявили рак, ходили чутки, що Путіну особисто доповідали про стан акторки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Потапа звинуватили у "зраді" через концерт у Німеччині. Крім цього, Фокус писав, що мережу сколихнула новина про смерть Потапа.

Теги за темою
смерть Скандал
Джерело матеріала
loader