Промоутер Усика прокоментував чутки про завершення професійної кар'єри українцем
Промоутер Усика прокоментував чутки про завершення професійної кар'єри українцем

Промоутер Усика прокоментував чутки про завершення професійної кар'єри українцем

Олександр Усик не збирається завершувати професійну кар'єру і жодного разу не говорив про своє бажання повісити рукавички на цвях. Про це повідомив промоутер українського боксера Олександр Красюк і розповів, чому для реваншу між українським абсолютним чемпіоном і Тайсоном Ф'юрі обрали саме кінець грудня 

За словами Красюка, саме цю дату, 21 грудня,  з самого початку розглядали організатори, а дата в жовтні була лише робочою.

«Це дата, яку ми розглядали, і це дата, яку ми підтвердили Його Величності. Ми дали слово, що це відбудеться 21 грудня. Планується, що це відбудеться 21 грудня, але, маючи справу з нашим супротивником, ніколи не знаєш, як усе складеться. Чому не в жовтні? Це була робоча дата, яку ми розглядали як один із можливих днів для проведення заходу», – пояснив промоутер. у коментарі Boxing Social.

Красюк зауважив, що у початковій угоді було обмеження за часом до кінця року, тож це цілком їй відповідає. «У нас ніколи не було жодних розмов про те, що Усик йде з боксу. Можливо, були чутки, можливо, хтось ще висловлював свої думки, але ми ніколи це не обговорювали. Це питання не є для нас проблемою. Це завжди рішення бійця. Коли він відчуває, що йому нічого доводити, коли він відчуває, що не хоче прокидатися о п'ятій ранку і проводити три тренування за день, якщо йому це набридло, то, можливо, йому пора повісити рукавички», -  сказав Красюк. 

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у 21 столітті, який об'єднав чотири чемпіонські пояси – WBA, IBF, WBO, WBC. Усик після поєдинку звернувся до свого покійного тата зі словами: «Батьку, ти чуєш мене? Ми це зробили».

Після поєдинку Усик не прийшов на пресконференцію. Він потрапив до лікарні з підозрою на перелом щелепи.

Також Тайсон Ф'юрі заявив, що переміг у бою проти Олександра Усика. Відповідну заяву боксер зробив після поєдинку.

Зазначимо, що букмекери прогнозували перемогу Тайсону Ф'юрі. 

Джерело матеріала
loader
loader