Графіки вимкнення світла 2 червня: у які години електроенергію не вимикатимуть
Графіки вимкнення світла 2 червня: у які години електроенергію не вимикатимуть

Графіки вимкнення світла 2 червня: у які години електроенергію не вимикатимуть

Графіки вимкнення світла будуть введені для промислових та побутових споживачів.

В Україні 2 червня будуть діяти графіки вимкнення світла у всіх регіонах. Електроенергію вимикатимуть для побутових та промислових споживачів. Про це повідомляє Укренерго.

У випадку перевищенні лімітів графіки відключення світла будуть діяти з 01:00 до 05:00, а також з 19:00 до 24:00.

"При перевищенні лімітів обленерго можуть застосовувати графіки погодинних відключень. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується", - йдеться у повідомленні.

Що відомо про "Укренерго"?

ПрАТ "Національна енергетична компанія "Укренерго" - оператор системи передачі України зі статусом члена спостерігача ENTSO-E, з функціями оперативно-технологічного управління Об'єднаною енергосистемою України (ОЕС). Компанія займається передачею електроенергії магістральними електромережами від генерації до розподільчих мереж на ринку електричної енергії України, передає Вікіпедія.

Відключення світла в Україні – останні новини

Нагадаємо, що у Кабміні анонсували зростання тарифів. Світло для побутових споживачів подорожчає вже найближчим часом, проводяться остаточні розрахунки, сказав керівник Міненерго Герман Галущенко.

У ДТЕК відповіли, скільки в Україні застосовуватимуть графіки відключення світла. До моменту відновлення пошкодженої генерації, відключення електроенергії залишаються єдиним способом балансування енергосистеми, заявив Дмитро Сахарук.

Потепління знизило споживання, але повністю уникнути відключень наразі не вдасться, зауважив голова НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький. Ймовірно, відключення будуть і влітку, і восени, поки система не відновиться.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader