Каст третьої частини «Ножів наголо»
Каст третьої частини «Ножів наголо»

Каст третьої частини «Ножів наголо»


 Компанія Netflix цього тижня анонсувала третю частину комедійного детективу «Ножі наголо», яка отримала назву «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» («Ножі наголо: Прокинься, мрець»). До режисерських обов’язків знову повернеться Раян Джонсон («Петля часу»), а до головної ролі – Деніел Крейґ («007: Не час помирати»). Точної дати прем’єри у стрічки немає, як і синопсису, але Netflix обіцяє випустити її у 2025 році.

 Також протягом тижня публікувалися новини з іменами акторів, яких Деніел Крейґ буде підозрювати у скоєнні злочину. Ними є: Кейлі Спені («Прісцилла»), Джош О’Коннор («Суперники»), Ендрю Скотт («Ріплі»), Джеремі Реннер («Вітряна ріка»), Міла Куніс («Дуже погані матусі»), Ґленн Клоуз («Елегія Гіллбіллі») і Керрі Вашинґтон («Школа добра і зла»).

 Оригінальний детектив «Ножі наголо» вийшов у 2019 році. При бюджеті в $40 млн він зібрав у світовому прокаті $312 млн, а також отримав три номінації на «Золотий Глобус» і одну на «Оскар» за «Найкращий оригінальний сценарій». Після цього Netflix викупив права на два сиквели за $450 млн. У 2022-му на стрімінґу вийшло продовження «Ножі наголо: Скляна цибуля», яке теж отримало номінацію на «Оскар» за «Найкращий оригінальний сценарій», але вже не так однозначно було прийнято публікою.

АНОНС НАЗВИ:

Тегі: кастинг
Джерело матеріала
loader
loader