4 вправи, які допоможуть привести шкіру обличчя в тонус і зменшити щоки
4 вправи, які допоможуть привести шкіру обличчя в тонус і зменшити щоки

4 вправи, які допоможуть привести шкіру обличчя в тонус і зменшити щоки

Хоча пухкі щоки можуть бути наслідком різних факторів, таких як збільшення ваги або запалення, включення вправ для обличчя у свій розпорядок дня може допомогти досягти більш підтягнутого вигляду лиця. Разом зі здоровим способом життя, вони можуть бути простим, але ефективним способом боротьби з цією проблемою. Eatthis розповів про чотири вправи, які допоможуть вам досягти виразних вилиць.

Постукування по обличчю

Стимулюйте кровообіг, м'яко постукуючи пальцями по обличчю. Починайте з лоба і поступово рухайтеся до лінії підборіддя. Продовжуйте постукувати по кожній ділянці протягом приблизно 10-15 секунд.

Масаж для вилиць

Вказівним і середнім пальцями м'яко проведіть від підборіддя вздовж лінії щелепи до вилиць. Потім на мить притисніть пальці до скронь і промасажуйте їх круговими рухами протягом 10 секунд..

Риб'ячий рот

Поверніться у дитинство, виконавши вправу "риб'ячий рот", яка націлена на зміцнення м'язів щік. Втягніть щоки і губи, намагаючись посміхнутися, і затримайтеся в такому положенні на п'ять секунд. Потім розслабте обличчя і повторіть цю вправу п'ять разів.

Дихання лева

Вправа "Дихання лева" корисна для зняття напруги в області обличчя і шиї. Глибоко вдихніть через ніс, розширюючи грудну клітку і з силою видихніть через рот, створюючи сильний звук "хааа", висуваючи язик до підборіддя. Повторіть цю послідовність п'ять разів.

РанішеOBOZ.UA розповів провправи йоги для тонусу обличчя. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader