Ефективно від пігментації та прищів: 5 полуничних масок для обличчя
Ефективно від пігментації та прищів: 5 полуничних масок для обличчя

Ефективно від пігментації та прищів: 5 полуничних масок для обличчя

Плями від висипань і прищів на шкірі створюють іноді справжню проблему. На допомогу можуть прийти природні інгредієнти.

Наприклад, можна використовувати полуницю, яка є джерелом антиоксидантів і кількох поживних речовин. OBOZ.UA пропонує кілька рецептів ефективних полуничних масок для обличчя.

Полуниця і мед

Ця маска є ефективним засобом для боротьби з надоїдливими прищами на обличчі. Найбільша ефективність маски досягається в результаті нанесення на сухе обличчя двічі на тиждень. Для приготування використовуйте блендер і приготуйте тонку пасту, використовуючи чотири ягоди полуниці, а також столову ложку меду. Після використання змийте маску холодною водою.

Полуниця та лимон

Маска з полуниці та лимона є ефективною при зменшенні пігментації та надмірної засмаглості шкіри. При приготуванні використовуйте блендер та подрібнить кілька полуниць та змішайте їх з соком половини лимону. Для найбільш ефективного результату застосовуйте маску регулярно.

Полуниця і вівсянка

Ця маска допомагає загоювати пошкодження шкіри. Для приготування у блендері необхідно подрібнити шість ягід полуниці з однією столовою ложкою вівсяних пластівців до утворення одноманітної пасти. Під час нанесення пасти на обличчя виконуйте масаж руками круговими рухами і залиште до висихання. Вівсянка діє як скраб, а полуниця допомагає загоювати шкіру.

Полуниця і йогурт

Ця маска допоможе зробити шкіру більш сяючою і зволоженою. Зробіть полуничне пюре ті змішайте його зі свіжими вершками і медом. Якщо у вас жирна шкіра, замініть свіжі вершки йогуртом. Маску слід наносити на 20 хвилин, а зберігати суміш можна в холодильнику для подальшого використання.

Раніше OBOZ.UA розповів, як що таке альгінантні маски для обличчя.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader