Шашлики найкраще готувати з курячого м'яса, а також свинини. Дуже важливо при приготуванні – зробити вдалий маринад.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитого, смачного шашлику з курячого м'яса, з беконом.
Інгредієнти:
- Філе курячого стегна – 1 кг
- Бекон – 600 г
Маринад:
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець – 2 ч. л.
- Спеції для барбекю – 2 ч. л.
- Чебрець або розмарин
- Олія
Спосіб приготування:
1. М'ясо добре відбийте та додайте всі інгредієнти маринаду.
2. Все добре змішайте та залиште маринуватися на 1 годину.
3. На плівку викладіть бекон, зверху м'ясо і загорніть у рулет. Просуньте шампури і розрізайте.
4. Смажте протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Шашлик на кефірі
- Шашлик із сома
- Шашлик у мультиварці