Кабачкові оладки для перекусу: готуються 10 хвилин
Кабачкові оладки для перекусу: готуються 10 хвилин

Кабачкові оладки для перекусу: готуються 10 хвилин

Оладки з кабачка – ідеальна страва як для сніданку, так і для перекусу. Для того, щоб вони мали яскравий смак, додайте в основу часник.

Як приготувати смачні оладки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом кабачкових оладок, які дуже швидко та просто готуються.

Рецепт оладок

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка
  • 2 яйця
  • 3 ст л борошна
  • спеції за смаком

Спосіб приготування:

1. Натріть кабачки на великій тертці, трохи присоліть і залиште на 10 хвилин, щоб пустили сік.

Кабачки для страви

2. Яйця збийте виделкою.

Приготування тіста

3. Від кабачків відіжміть руками сік і додайте яйця. Перемішайте, додайте борошно і спеції за смаком і знову перемішайте.

Готове тісто

4. На розігріту сковороду додайте оію і викладіть столовою ложкою тісто, смажте на середньому вогні до готовності з обох боків.

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Млинці з кабачків
  • Запіканка з кабачків
  • Деруни з кабачків
Джерело матеріала
loader
loader