Оладки з кабачка – ідеальна страва як для сніданку, так і для перекусу. Для того, щоб вони мали яскравий смак, додайте в основу часник.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом кабачкових оладок, які дуже швидко та просто готуються.
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачка
- 2 яйця
- 3 ст л борошна
- спеції за смаком
Спосіб приготування:
1. Натріть кабачки на великій тертці, трохи присоліть і залиште на 10 хвилин, щоб пустили сік.
2. Яйця збийте виделкою.
3. Від кабачків відіжміть руками сік і додайте яйця. Перемішайте, додайте борошно і спеції за смаком і знову перемішайте.
4. На розігріту сковороду додайте оію і викладіть столовою ложкою тісто, смажте на середньому вогні до готовності з обох боків.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Млинці з кабачків
- Запіканка з кабачків
- Деруни з кабачків