Для такого десерту вам не доведеться замішувати тісто. Все, що потрібно зробити, це викласти усі інгредієнти і форму і запекти. В основі сезонна соковита полуниця, а також крихта з масла та борошна.
Ідея приготування солодкого полуничного кремблу опублікована на сторінці фудблогерки Євгенії з ніком ev.malinevska в Instagram. Можна їсти просто ложкою.
\Інгредієнти для кремблу:
- кокосова стружка – 2 ст.л.
- пшеничне борошно – 3 ст.л.
- рисове борошно – 2 ст.л.
- коричневий цукор (тростинний або кокосовий, можна замінити в білим) – 2 ст.л.
- вершкове масло – 30 г
- кокосова олія – 2 ст.л.
Інгредієнти для начинки:
- свіжа полуниця – 250-300 г
- коричневий цукор – 1 ст.л.
- мелений мигдаль – 2 ст. л.
- лимонний сік – 20 мл.
Спосіб приготування:
1. У ємності змішати усі сухі інгредієнти для кремблу.
2. Додати натерте вершкове масло та кокосову олію.
3. Добре перемішати руками, маса має нагадувати крихку текстуру печива.
4. Полуницю дрібно порізати та викласти у ємність для випікання.
5. Додати цукор, лимонний сік та мигдаль. Перемішати.
6. На полуницю рівним шаром викладаємо крембл.
7. Зверху можна посипати меленим мигдалем (збити мигдаль в кавомолці).
8. Випікаємо 25 хвилин за температури 180 градусів.
9. Дати трішки охолонути і за бажанням подати з кулькою морозива
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Молочний коктейль з полуницею
- Йогуртовий торт із полуницею
- Мафіни з полуницею