10 рецептів здорових страв для схуднення: що можна приготувати заздалегідь
10 рецептів здорових страв для схуднення: що можна приготувати заздалегідь

10 рецептів здорових страв для схуднення: що можна приготувати заздалегідь

На шляху до схуднення важливо планувати страви на тиждень. Заздалегідь приготувавши їжу, ви зможете контролювати, що ви їсте, і включити у свій раціон більш поживні продукти. Нижче наведено кілька простих і корисних рецептів для схуднення, які можна приготувати завчасно, пише Eatthis.

1. Смажений лосось і сочевиця

Рецепт, який поєднує сочевицю, багату на білки та клітковину, з лососем, який є чудовим джерелом білка та омега-3 жирних кислот. Це ідеальний варіант, який можна покласти в скляний посуд на обід або вечерю, щоб розпочати тиждень.

2. Курячі шашлики з селерою

Ці чарівні курячі шашлики можна запекти в духовці, попередньо добре приправивши. Подавайте їх із селерою на гарнір, як варіант, що не містить глютену.

3. Салат з квасолею, лососем та капустою

Це зручний рецепт для консервування, який можна приготувати заздалегідь і з'їсти за обідом. Він включає лосось з квасолею гарбанзо, капустою і грейпфрутом, щоб допомогти у досягненні ваших цілей по зниженню ваги.

4. Кето-вівсянка на ніч з ягодами та вершками

Не пропускайте сніданок! Почніть з цих кето-вівсяних пластівців на ніч зі свіжими ягодами, які є здоровим варіантом швидкого приготування сніданку, яким ви можете насолоджуватися перед виходом з дому або як їжею на винос.

5. Пудинг з чіа на ніч

Ще один швидкий і індивідуальний варіант сніданку, який можна приготувати заздалегідь. Додайте йому смаку та поживних речовин, використовуючи різноманітні начинки, такі як горіхи макадамії, кокосову стружку або свіже манго, серед іншого.

6. Тарілки з рибним тако

Все, крім гуакамоле (свіжого), слід приготувати заздалегідь для миттєвого приготування тако щоразу, коли вам захочеться його з'їсти. Сюди входить капустяний салат, сальса з манго, рис з цвітною капустою на кокосовому молоці, а також добре приправлений лосось.

7. Найкращий домашній курячий суп з локшиною

Затишна страва в одному горщику, яку можна приготувати заздалегідь. Рецепт містить подрібнене куряче м'ясо, моркву, стебла селери, цибулю, а також лаврове листя, що робить його ситним і поживним.

8. Курячий суп з локшиною з цукіні

Здоровіша версія класичного курячого супу з локшиною з використанням цукіні. У горщику швидкого приготування це займе всього 25 хвилин!

9. Курка з лимоном у горщику швидкого приготування

Ніжний соковитий нежирний білок чудово поєднується зі смаженими овочами або кіноа. Горщик прискорює процес приготування і дозволяє приготувати смачну їжу менш ніж за півгодини.

10. Куряче м'ясо на грилі

Для приготування їжі нашвидкоруч використовуйте куряче м'ясо на грилі. Нагрійте курку, додайте лимонний сік і спеції, щоб створити рисову миску в середземноморському стилі.

Раніше OBOZ.UA розповідав про корисні властивості шпинату. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader