Такий рецепт випічки буде більш простим та зручним, тому що не вимагає довгої підготовки. Деталі про приготування солодкого перекушування з вишнею розповіла українська блогерка Тетяна Шеремет у своєму Instagram.
Інгредієнти:
Листовое бездрожжевое тесто: 1 кг
Заварной крем:
- Молоко – 500 мл
- Цукор - 80 г
- Яйця - 2 шт
- Ванільний цукор – 1 пакетик або кілька крапель ванільної есенції
- Кукурудзяний крохмаль – 45 г
- Вершкове масло - 50 г
Вишневе конфі:
- Заморожена вишня – 230 г
- Цукор - 55 г
- Кукурудзяний крохмаль – 15 г
- Вода - 20 гр
Приготування:
У сотейнику змішайте вишні з цукром і поставте на вогонь. Крохмаль розведіть з водою і додайте до вишні. Якщо у вас густий джем, можна використовувати його.
У сотейник влийте молоко, додайте цукор та ванільну есенцію. В окремій мисці збийте яйця з кукурудзяним крохмалем, поступово додаючи молоко. Яєчну суміш влийте через сито в сотейник і поставте на вогонь, постійно помішуючи, доведіть до загусання і варіть 1-2 хвилини. Зніміть з вогню, додайте масло, перемішайте і перекладете в миску. Накрийте харчовою плівкою в контакт та охолодіть. Охолоджений крем перемішайте міксером і перекладіть у кондитерський мішок.
Розморозьте листове тісто в холодильнику, потім розкотіть і розділіть на рівні частини. Кожну частину трохи розкотіть.
На одній половині тесту змастіть жовтком. У кожен квадрат викладіть заварний крем, формуючи борти, а зверху – вишневе конфі. Накрийте другою частиною тіста, притисніть посередині та з боків, розріжте на 4 частини та добре защипніть краї.
Викладіть пиріжки на лист, зробіть надрізи на кожному і змастіть сумішшю жовтка і 1 столової ложки молока. Поставте духовку в розігріту до 180 градусів і випікайте 20 хвилин.
Останні новини України:
Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.