Стало відомо, скільки українські тенісисти заробили на Ролан Гаррос
Стало відомо, скільки українські тенісисти заробили на Ролан Гаррос

Стало відомо, скільки українські тенісисти заробили на Ролан Гаррос

Усі представниці та представники України вже завершили виступи на Ролан Гаррос.

В основі жіночого одиночного розряду грали 6 українок: Еліна Світоліна, Марта Костюк, Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна, Леся Цуренко, Юлія Стародубцева. Також у кваліфікації виступили Дар'я Снігур та Катаріна Завацька.

Далі за всіх по сітці пройшла Світоліна, яка зупинилася на стадії 1/8 фіналу. Еліна на Ролан Гаррос заробила €250 тисяч.

Ястремська вилетіла з мейджора у 3-му раунді. Її призові становили €158,000. Костюк програла у 1/32 фіналу та забрала чек у €110 тисяч.

Калініна, Цуренко та Стародубцева завершили виступи у столиці Франції вже в 1-му раунді. Вони отримали €73 тисячі.

Титул у жінок виграла Іга Свьонтек, за що отримала €2,4 млн. Фіналістка Жасмін Паоліні заробила €1,2 млн.

У жіночому парному розряді виступили: Ангеліна Калініна та Даяна Ястремська (в одному дуеті), Людмила Кіченок, Надія Кіченок та Марта Костюк.

Далі за всіх пробилася Марта, яка разом із Єленою-Габріелою Русі дісталася півфіналу. Марта до своїх призових за одиночний розряд додала €74 тисяч за парний.

Ястремська та Калініна вилетіли вже на старті Ролан Гаррос. Українки на двох за пару здобули €17,5 тисяч.

Непогано виступила і Надія, яка разом із Мію Като дійшла до чвертьфіналу. Українка та японка заробили €40 тисяч (кожна).

Людмила з Альоною Остапенко завершили виступ у 1/16 фіналу і заробили на двох €27,5 тисяч. Кіченок також зіграла один матч із Мате Павичем у міксті, за що отримала додаткові €5 тисяч.

Щодо чоловіків, то Віталій Сачко не зумів подолати перший раунд кваліфікації та отримав чек у €20 тисяч, а Денис Молчанов вилетів на старті парного розряду, забравши з собою €8,75 тисяч.

Джерело матеріала
loader
loader