Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як зробити ситний сніданок без солодощів і при цьому з можливістю здивувати близьких оригінальним перекушуванням з вівсянкою.
Інгредієнти:
- Печериці – 50 г
- Гливи - 50 г
- Вівсянка – 100 г
- Вода - 200 мл
- Вершки (20%) – 50 мл
- Пармезан - 20 гр
- Вершкове масло – 20 г
- Сіль та перець – за смаком
Приготування:
Печериці та вішанки ретельно промийте та обсушіть. Наріжте гриби невеликими шматочками, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Розігрійте сковороду середньому вогні. Додайте трохи олії та викладіть нарізані гриби. Обсмажуйте гриби, періодично помішуючи до золотистого кольору. Приправте їх сіллю та перцем.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, в іншій каструлі доведіть воду до кипіння. Додайте вівсянку і варіть на повільному вогні, періодично помішуючи, поки вівсянка не вбере всю воду і стане м'якою (близько 5-7 хвилин).
Коли вівсянка буде готова, додайте до неї вершки та перемішайте. Потім додайте обсмажені гриби і продовжуйте готувати на повільному вогні ще 2-3 хвилини.
У гарячу вівсяну суміш додайте вершкове масло і тертий пармезан. Добре перемішайте, щоб олія та сир повністю розтанули і вівсянка набула кремової консистенції, додав "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Останні новини України:
Фіналістка "Майстер Шеф" дала рецепт найсмачнішого сніданку замість каш та сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.