/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe579f87e067aa757b6ab39e25c217e57.jpg)
Як смачно запекти рибу, щоб вона була корисною: ділимося простим рецептом
Риба є обов'язковим продуктом, який має бути в раціоні кожного. Варто відзначити, що рибу найкраще їсти запечену.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd998bf29feb5ffc3db706df2404d3322.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої риби з гострим соусом та лимоном.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F017770c1744e6f69fbe0a028b24af86a.png)
Інгредієнти:
- 2 ст л рослинної олії
- 2 ст л лимонного соку
- 1/2 ч л паприки
- перець
- 1/2 ч л солі
- риба – 2 шт.
Спосіб приготування:
1. На рибі зробіть надрізи.
2. Змастіть сумішшю з олії та спецій.
3. У розрізи викладіть лимон порізаний.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F32caca2e86e1ebc8af695c2bc63e9634.png)
4. Запікайте рибу хвилин 40 при 180 С.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F19a0b0ee4934d9fe349ff4ef0f64086c.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Риба в кисло-солодкому соусі
- Риба з ананасами у томатному соусі
- Риба в горщиках з картоплею, грибами та сметаною

