Запечена молода картопля: розповідаємо, як правильно приготувати
Запечена молода картопля: розповідаємо, як правильно приготувати

Запечена молода картопля: розповідаємо, як правильно приготувати

Молоду картоплю можна варити, подавати з вершковим маслом та спеціями, але краще її запекти. Для яскравого смаку та аромату додайте тертий часник, копчену паприку.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої картоплі зі спеціями та олією.

Як смачно запекти картоплю

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Олія 
  • Паприка
  • Сіль

Спосіб приготування:

1. Помийте та висушіть картоплю.

Картопля з олією

2. Додайте олію та спеції, перемішайте.

3. Викладіть на деко і запікайте до готовності.

Готова запечена картопля

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Картопляні чіпси
  • Зрази картопляні з капустою
  • Картопляний салат із соусом айолі
Джерело матеріала
loader
loader