Хочете схуднути на 5 кг за місяць? Спробуйте використати ці поради
Хочете схуднути на 5 кг за місяць? Спробуйте використати ці поради

Хочете схуднути на 5 кг за місяць? Спробуйте використати ці поради

Перш ніж почати, пам'ятайте, що всі ми різні, і наш організм по-різному реагує на спроби схуднути. Не варто порівнювати свій організм з чужим.

Крім того, оскільки схуднення – це марафон, деякі невеликі, але постійні корективи способу життя, такі як звички, розпорядок дня, дієта, можуть допомогти вам скинути значну кількість ваги. Ми підготували для вас поради, які допоможуть позбавитися небажаних кілограмів.

Не пропускайте прийоми їжі, їжте через рівні проміжки часу

Пропускати прийоми їжі, щоб схуднути, ніколи не є гарною ідеєю. Залишатися голодним призводить до посилення бажання їсти, яке ви в кінцевому підсумку задовольняєте висококалорійною їжею. Не кажучи вже про очевидну втрату енергії через таку практику.

Найкращий крок для схуднення – їсти здорову і легку їжу кожні 3-4 години. Це дозволить вашому метаболізму працювати.

Регулярно харчуватися - не означає наїдатися шкідливою їжею

Той факт, що вам потрібно регулярно харчуватися, щоб схуднути, не є перепусткою до переїдання, особливо шкідливої їжі. Це ваш шанс зробити вибір на користь здорової їжі.

Додавайте білок у всі страви, щоб уникнути нездорової тяги до їжі. Обирайте здорові варіанти перекусів, такі як фрукти, мигдаль чи інші горіхи або салат. Слідкуйте за нездоровими вуглеводами, особливо коли їсте поза домом.

Клітковина повинна бути вашим основним продуктом для контролю ваги

Клітковина взагалі фантастично впливає на наш організм. Вона не тільки корисна для серця, травної системи та інших органів, але й може тримати вас ситими протягом тривалого періоду часу.

Зелені овочі часто містять корисну клітковину. Іншими чудовими джерелами клітковини є насіння чіа, насіння льону, ягоди (малина, чорниця, ожина), боби тощо.

Пийте теплу воду з лимонним соком вранці

Рідина важлива для функціонування організму. Крім того, вони допомагають виводити токсини, що сприяє схудненню. Насправді, вживання теплої води з лимонним соком вранці показало чудові результати для схуднення.

Однак, подорожуючи з метою схуднення, уникайте підсолоджених напоїв, таких як газована вода. Вони містять багато цукру, калорій і шкідливі для здоров'я в цілому.

Займайтеся фізичними вправами

Найголовніше, що вашому тілу потрібні фізичні вправи, щоб схуднути. Якщо ви любите тренуватися, чудово!

Не забудьте включити кардіо вправи, щоб сприяти спалюванню жиру. Поєднуйте їх з силовими тренуваннями, аби збільшити м'язову масу і підтримувати активний метаболізм.

Якщо відвідування спортзалу не для вас, година їзди на велосипеді, бігу, плавання або будь-якої іншої активності, яка підкачає ваше тіло, стане чудовим доповненням до розпорядку дня.

Раніше OBOZ.UA писав про продукти, які покращують травлення.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader