Що таке ніацинамід і чому цей засіб дуже популярний в індустрії краси
Що таке ніацинамід і чому цей засіб дуже популярний в індустрії краси

Що таке ніацинамід і чому цей засіб дуже популярний в індустрії краси

Звичайний вітамін для здоров'я перетворився на суперзасіб для шкіри: ніацинамід здобуває все більшу популярність у світі догляду за шкірою. Від зменшення пор до боротьби зі запаленнями – ніацинамід стає справжнім гравцем на ринку краси.

Чи знали ви, що ваша шкіра може виграти від використання ніацинаміду? OBOZ.UA розглядає чудодійні властивості цього унікального інгредієнта.

Привіт, чиста шкіра!

Цей дивовижний інгредієнт готовий зробити вашу шкіру сяючою, позбавленою темних плям та непорозумінь. З його допомогою позбудьтеся пігментації, оскільки він блокує дію меланіну, відповідального за ці неприємності. А протизапальні властивості ніацинаміду допоможуть заспокоїти шкіру, запобігаючи висипанням та зменшуючи почервоніння. Збудуйте свій звичайний догляд за шкірою на основі цього відкриття, і ваша шкіра завжди буде на висоті.

Прощавай, ризик раку шкіри

Меланома, жахливий ворог шкіри, народжується з клітин, які формують меланін. Але є надія. Ніацинамід, виявивши свої потужні можливості, приносить велике полегшення. Дослідження свідчать, що пероральні добавки ніацинаміду сприяють відновленню ДНК в пошкодженій ультрафіолетовими променями шкірі. І ще одне відкриття: учасники, що страждали від меланоми, зазнали меншого ризику розвитку інших форм раку шкіри за умови вживання ніацинамідних добавок.

Прощавайте, зморшки

Один крем, два результати: ніацинамід - ключ до молодості шкіри. У захоплюючому дослідженні з розділеним обличчям учасники протягом кількох тижнів використовували зволожуючий крем із ніацинамідом на одній половині обличчя та плацебо - на іншій. Результати вражають: сторона з ніацинамідом виявилася менш пігментованою, а також мала помітні полегшення у тонких лініях і зморшках. Досягніть молодого вигляду разом з ніацинамідом - ваш ключ до молодості шкіри.

Деякі нюанси використання

Завдяки ніацинаміду догляд за шкірою стає простішим ніж коли-небудь. Просто знайдіть продукт, який містить цей чарівний інгредієнт, та використовуйте його відповідно до інструкцій. Вибір є вашим: сироватка або зволожуючий крем.

Для використання сироватки нанесіть його перед іншими кремами, а якщо обрали крем - використовуйте його як завершальний крок у вашому ритуалі догляду за шкірою.

З ніацинамідом ваша шкіра завжди буде в найкращому стані, легко і без зусиль.

Раніше OBOZ.UA повідомляв про те, як правильно доглядати за комбінованою шкірою влітку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader