Ще більше смаку: грибний суп із курячим філе та сиром
Ще більше смаку: грибний суп із курячим філе та сиром

Ще більше смаку: грибний суп із курячим філе та сиром

Такий суп виходить ситнішим, ніж просто з грибами.

Грибний суп — ситна й ароматна страва. Але її смак можна зробити ще більш насиченим, якщо додати до нього куряче філе та сир. Як приготувати такий суп, розповіли в блозі "Кулінарні рецепти". Таку страву добре готувати на обід, оскільки вона добре втамовує голод і додає сил.

Грибний суп із курячим філе та сиром

Інгредієнти:

  • вода — 2 літри;
  • куряче філе — 300 г;
  • картопля — 2 шт;
  • печериці — 100 гр;
  • плавлений сир — 2 шт;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • вершкове масло — 1,5 ст. л;
  • перець чорний мелений, сіль;
  • зелень.

Спосіб приготування:

Куряче філе промити, залити холодною водою. Варити на середньому вогні 25 хвилин з моменту закипання. Вийняти курячі грудки, нарізати кубиками і відправити назад у бульйон.

Цибулю та картоплю очистити й нарізати кубиками. Моркву очистити, нарізати брусочками, а гриби — пластинами. Плавлений сир натерти на дрібній тертці.

У киплячий бульйон додати картоплю і варити 5-7 хвилин.

На пательні з олією обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву та гриби. Перемішати й обсмажити ще 7-10 хвилин.

У бульйон із картоплею викласти обсмажені овочі. Посолити та поперчити. Додати плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправити зеленню.

Читайте також:

Ситна та освіжаюча: рецепт окрошки на кефірі та мінералці

Боннський суп: рецепт найдієтичнішої страви

Ароматний суп із запеченими овочами: рецепт легкої страви з весняним смаком

Джерело матеріала
loader
loader