Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду
Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду

Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду

Смачну молоду картоплю можна використати для приготування ситного обіду. Доповніть овоч смаженими грибами, а також додайте свіжу зелень. Вам навіть не знадобиться м'ясо.

Ідея приготування картоплі з грибами у вершках для обіду опублікована на сторінці фудблогерки Яни з ніком yana cooking в Instagram. Овоч разом з грибами потрібно запекти.

Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду

Інгредієнти:

  • молода картопля – 1 кг.
  • ерінги – 3 шт.
  • печериці – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершки 33%
  • петрушка
  • вершкове масло
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Почистити молоду картоплю.

2. Перекласти в жаровню.

Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду

3. Додати шматочок вершкового масла.

4. Запікати 25-30 хвилин за температури 180 градусів.

Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду

5. Нарізати великими кубиками гриби та соломкою цибулю.

6. Обсмажити до готовності, посолити, поперчити і влити вершки.

7. До картоплі додати гриби.

8. Перемішати і запікати до м’якості картоплі.

Як смачно приготувати молоду картоплю з грибами на сковорідці: ідеальна сезонна страва для обіду

9. Подавати із зеленню.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з картоплі
  • Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
  • Млинці з картоплі та кабачка
Джерело матеріала
loader
loader