Смачну молоду картоплю можна використати для приготування ситного обіду. Доповніть овоч смаженими грибами, а також додайте свіжу зелень. Вам навіть не знадобиться м'ясо.
Ідея приготування картоплі з грибами у вершках для обіду опублікована на сторінці фудблогерки Яни з ніком yana cooking в Instagram. Овоч разом з грибами потрібно запекти.
Інгредієнти:
- молода картопля – 1 кг.
- ерінги – 3 шт.
- печериці – 500 г
- цибуля – 1 шт.
- вершки 33%
- петрушка
- вершкове масло
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Почистити молоду картоплю.
2. Перекласти в жаровню.
3. Додати шматочок вершкового масла.
4. Запікати 25-30 хвилин за температури 180 градусів.
5. Нарізати великими кубиками гриби та соломкою цибулю.
6. Обсмажити до готовності, посолити, поперчити і влити вершки.
7. До картоплі додати гриби.
8. Перемішати і запікати до м’якості картоплі.
9. Подавати із зеленню.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Запіканка з картоплі
- Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
- Млинці з картоплі та кабачка