/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Faa785b727ab6190c96e23960bacf3217.jpg)
Здивуйте гостей: "Мастер Шеф" Литвинова заінтригувала рецептом курячих гомілок у тісті
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачне та незвичайне перекушування з куркою замість стандартної закуски до гарніру.
Для приготування страви, запропонованої "Майстер Шефом" Тетяною Литвиновою, знадобляться такі інгредієнти:
- 4 курячі гомілки
- 500 г дріжджового листкового тіста
- 60 г картопляного пюре
- 30 г смажених грибів із цибулею
- сіль перець
- олія для смаження
Приготування:
Відріжте верхівки гомілок і перевірте, чи можна їх поставити у вертикальне положення, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. За бажанням, зачистіть шкіру з гомілок, потім посоліть і поперчіть їх.
Смажте гомілки на сковороді до напівготовності на середньому вогні. Дайте м'ясу повністю охолонути.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, додайте пюре до підсмажених грибів і додайте сіль до смаку. Наріжте листкове тісто на квадрати розміром 14x14 см.
Поставте маленький клаптик тесту в центр кожного квадрата, потім покладіть на нього столову ложку пюре з грибами та гомілку. Загорніть гомілку в тісто, дотягуючи його до верху. Оберніть кісточку фольгою, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Помістіть «мішочки» у високу форму для запікання, нахиляючи їх до бортика, щоб гомілки стояли рівно.
Запікайте за температури 170 градусів протягом 40 хвилин, порадила "Майстер Шеф" Литвинова.
Останні новини України:
Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Feac24546563bbd670fc57712e355c046.jpg)
Ретро Венера 1 березня - 12 квітня: Рибам - проблеми з грошима, Овнам - мрії
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F64b3ba9a7af155f84bce30ccfbe79cff.jpg)
Як прибрати подряпини зі скла: 4 безвідмовних способи
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb84c2fbc0487c4abb1ae1595d3b69378.jpg)
Кращі за класичні: готуємо голубці з новою начинкою – цікавий замінник м'яса
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F922e5e048a299431e9de3f694d555993.jpg)
Не повірите, поки не спробуєте: як зварити буряк за 10 хвилин – оригінальний спосіб
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2Fcad634d1d54262bb9b203eb4961e7139.jpg)
Ейфелеву вежу у Парижі сьогодні підсвітили жовтим і синім
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F29b974bfd9587243def0fe223e19fdf9.jpg)
Не зрівняти з магазинним: рецепт неймовірно паштету, що буде танути в роті
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F22edffc072daef6c38d62facf7676379.jpg)