Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачне та незвичайне перекушування з куркою замість стандартної закуски до гарніру.
Для приготування страви, запропонованої "Майстер Шефом" Тетяною Литвиновою, знадобляться такі інгредієнти:
- 4 курячі гомілки
- 500 г дріжджового листкового тіста
- 60 г картопляного пюре
- 30 г смажених грибів із цибулею
- сіль перець
- олія для смаження
Приготування:
Відріжте верхівки гомілок і перевірте, чи можна їх поставити у вертикальне положення, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. За бажанням, зачистіть шкіру з гомілок, потім посоліть і поперчіть їх.
Смажте гомілки на сковороді до напівготовності на середньому вогні. Дайте м'ясу повністю охолонути.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, додайте пюре до підсмажених грибів і додайте сіль до смаку. Наріжте листкове тісто на квадрати розміром 14x14 см.
Поставте маленький клаптик тесту в центр кожного квадрата, потім покладіть на нього столову ложку пюре з грибами та гомілку. Загорніть гомілку в тісто, дотягуючи його до верху. Оберніть кісточку фольгою, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Помістіть «мішочки» у високу форму для запікання, нахиляючи їх до бортика, щоб гомілки стояли рівно.
Запікайте за температури 170 градусів протягом 40 хвилин, порадила "Майстер Шеф" Литвинова.
Останні новини України:
Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.