Щоб був м'який та неймовірно соковитий: як правильно маринувати шашлик
Щоб був м'який та неймовірно соковитий: як правильно маринувати шашлик

Щоб був м'який та неймовірно соковитий: як правильно маринувати шашлик

Маринад на кефірі не містить великої кількості спецій. У процесі потрібно, щоб кефір поступово просочив м'ясо.

Маринад для шашлику на кефірі

  • Час: 30 хвилин + 12 годин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Помийте м'ясо та наріжте його середніми шматками.
  2. Цибулю почистьте та наріжте кільцями.
  3. Змішайте цибулю, м'ясо, цукор, сіль, перець та кефір.
  4. Дайте м'ясу настоятися протягом години при кімнатній температурі, а потім приберіть його в холодильник на ніч.
Джерело матеріала
loader
loader