Смак та пікантність – на довгі роки: готуємо наливку з ягід черешні
Смак та пікантність – на довгі роки: готуємо наливку з ягід черешні

Смак та пікантність – на довгі роки: готуємо наливку з ягід черешні

Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які поки не знають, чим себе зайняти на дачі або вдома, якщо поряд є дерево черешні, у нас з'явився чудовий рецепт прекрасного ягідного напою. Цей напій можна зберігати та пити кілька років поспіль.

Приготувати наливку із черешні зовсім не складно. Потрібно лише змішати інгредієнти та залишити наполягати. Наливка з черешні виходить солодкою та кислуватою. І це саме те, що хочеться, коли похолодає. Готувати краще з кісточками, вони додають терпкості та цікавого післясмаку.

Про цей рецепт розповів один із українських блогерів-дачників, який часто ділиться подібними способами приготування різних напоїв у соціальних мережах.

Наливка з черешні, скріншот: YouTube
Наливка з черешні, скріншот: YouTube

Основні інгредієнти:

- Черешня 1 кг;

- Цукор 300 г;

- Горілка 1 л.

Спосіб приготування

Переберіть черешню, промийте і відкиньте на друшляк. Потім розкладіть на рушник і просушіть. Змішайте горілку із цукром до повного розчинення.

Наливка з черешні, скріншот: YouTube
Наливка з черешні, скріншот: YouTube

Черешні перекладіть у промиту чисту ємність і залийте горілкою із цукром, щоб суміш покрила ягоди. Поставте ємність у темне прохолодне місце на 2 тижні, не забуваючи раз на 2-3 дні струшувати ємність.

Через два тижні процідіть суміш через марлю з ватою у пляшки, щільно закривши кришками. Зберігайте в темному прохолодному місці 1-5 років.

Раніше повідомлялося, перевірили, краще за магазинні: рецепт протеїнових батончиків всього їх двох інгридієнтів.

Також, як зварити розсипчастий рис: та сама інструкція.

Джерело матеріала
loader
loader