Ніжні соковиті та смачні рибні котлети сподобаються всім, навіть дітям. Але для того, щоб приготувати саме таку страву, потрібно вибрати правильну пропорцію інгредієнтів. В такому випадку страва вийде настільки смачною, що її захочуть з’їсти навіть діти, які, як відомо, не завжди полюбляють рибу.
Як правильно приготувати рибні котлети точно знає фудблогерка з ніком recepti dariko. В Instagram вона розповіла, що додати до риб’ячого фаршу, щоб вийшла дійсно смачна страва.
Інгредієнти
- Філе морської риби – 1,5 кг
- Скибочки білого хліба – 4 шт
- Яйця – 2 шт
- Тепле молоко – 100 мл
- Борошно – 2 ст.л.
- Панірувальні сухарі
- Олія для смаження
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Рибу нарізаємо шматками.
2. З хліба зрізаємо скоринки та замочуємо у теплому молоці.
3. Хліб з рибою перекручуємо на м’ясорубці.
4. До фаршу додаємо яйця, борошно, сіль та спеції. Перемішуємо.
5. Формуємо котлетки та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
6. Викладаємо котлетки на обробну дошку та відправляємо на півгодини в морозилку.
7. Обсмажуємо на пательні з олією з обох сторін до золотавого кольору.
На OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:
- З квасолі
- З фаршу
- З індички