Суперфіналістка "Мастер Шеф - 13" Альона Московченко на своїй сторінці в Instagram поділилася оригінальним рецептом салату з томатами, тунцем та хрустким нутом.
Також неповторного аромату та смаку цьому салату додасть фенхель.
Для приготування салату зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- томати червоні – 2 шт.
- томати жовті – 2 шт.
- фенхель – 0,5 шт.
- консервований тунець в олії – 1 банка
- червона цибуля – 0,5 шт.
- відварений нут – 100 г
- спеції для нуту (копчена паприка, сіль, перець, оливкова олія)
- заправка для салату (сіль, перець, олія з тунця і зелена олія)
Спочатку потрібно підготувати нут. "Мастер Шеф" Альона Московченко викладає відварений нут на деко, застелене пергаментом, приправляє сіллю, перцем, копченою паприкою, збризкує оливковою олією, перемішує та відправляє в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин у режимі верхній нагрів з конвекцією)
Нут має стати хрустким зовні, але залишитися м’яким всередині. А поки нут запікається, зірка "Мастер Шеф" нарізає овочі: томати червоні та жовті, фенхель і солодку цибулю.
Нарізані овочі складаємо в велику миску, додаємо тунець (олію лишаємо для заправки) та хрусткий нут. У кінці "Мастер Шеф" Альона Московченко заправляє салат сіллю та перцем на смак, олією з тунця та зеленою олією, перемішує все – і можна насолоджуватися.
Останні новини України:
Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.