На перший погляд може здатися, що сирники - це елементарна страва. Але насправді з іх приготуванням часто виникають проблеми. Тісто може розтіктись по сковорідці, або серединка залишиться сирою. Тому важливо знати, як правильно приготувати цю страву.
А ще сирники можна готувати із різноманітними ягодами та фруктами. Ось, наприклад, фудблогерка Анна Філь в Instagram запропонувала рецепт приготування сирників із додаванням персиків. Вона зазначила, що страва ніколи не вийде сухою та сподобається навіть дітям.
Інгредієнти
- Кисломолочний сир - 500 гр
- Цукор - 100 гр
- Ванільний цукор - 1 уп
- Яйця - 2 шт
- Сметана - 100 гр
- Манна крупа - 20 гр
- Кукурудзяний крохмаль - 20 гр
- Ягоди або фрукти
Спосіб приготування
1.До кисломолочного сиру додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, сметану, манну крупу і крохмаль. За допомогою блендера збиваємо все в однорідну масу.
2. У форми для кексів викладаємо сирну масу. За бажанням додаємо нарізані абрикоси.
3. Ставимо в попередньо розігріту духовку з температурою 160° на 30-40хвилин.
4. Подавати зі сметаною або варенням
На OBOZ.UA є й інші рецепти сирників:
- Сирники з родзинками
- Варені сирники
- Сирники зі знежиреного сиру