Один з найсмачніших та найкорисніших овочів – кабачки, які можуть бути основою для приготування легких страв, серед яких: рагу, пюре, супи, а також млинці, котлети, оладки. Ще з кабачків можна робити дуже смачне варення.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних паличок з кабачків, у сирній паніровці.
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачка
- 2 ст.л панірувальних сухарів
- 2 ст.л дрібно натертого пармезану
- 1/2 ч.л сухого часнику
- дрібка солі
- оливкова олія
- зелень для подачі
Спосіб приготування:
1. Кабачки поріжте на 8-16 брусків.
2. Кляр: змішайте сухарі з пармезаном, сіллю та сухим часником.
3. Викладіть кабачки на деко, щедро збризніть олією і посипте паніровкою.
4. Випікайте 20 хвилин при 200 С та ще 5 при 220 С.
Перед подачею можна присипати зеленню!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
- Мариновані кабачки за 5 хвилин
- Мариновані кабачки з цибулею