Корисні кабачкові палички у клярі: рецепт бюджетної страви для вечері
Корисні кабачкові палички у клярі: рецепт бюджетної страви для вечері

Корисні кабачкові палички у клярі: рецепт бюджетної страви для вечері

Один з найсмачніших та найкорисніших овочів – кабачки, які можуть бути основою для приготування легких страв, серед яких: рагу, пюре, супи, а також млинці, котлети, оладки. Ще з кабачків можна робити дуже смачне варення.

Як смачно приготувати кабачки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних паличок з кабачків, у сирній паніровці.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка
  • 2 ст.л панірувальних сухарів
  • 2 ст.л дрібно натертого пармезану
  • 1/2 ч.л сухого часнику
  • дрібка солі
  • оливкова олія
  • зелень для подачі

Спосіб приготування:

1. Кабачки поріжте на 8-16 брусків.

Свіжі кабачки

2. Кляр: змішайте сухарі з пармезаном, сіллю та сухим часником.

Кляр для кабачків

3. Викладіть кабачки на деко, щедро збризніть олією і посипте паніровкою.

Приготування кабачків

4. Випікайте 20 хвилин при 200 С та ще 5 при 220 С.

Скільки готувати кабачки

Перед подачею можна присипати зеленню!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Мариновані кабачки з цибулею
Джерело матеріала
loader
loader