З яєць можна приготувати дуже смачну яєчню, омлет, а також можна просто їсти варені яйця, але важливо знати, що жовток завжди має бути рідким після приготування!
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних запечених яєць зі свіжими овочами та ковбасою.
Інгредієнти:
- яйця – 4 шт.
- олія – 30 грам
- томат
- ковбаса
- петрушка та цибуля
- паприка, сіль, перець
Спосіб приготування:
1. У форму викладаємо шматочок масла, томат і ковбасу кубиками, подрібнену петрушку. Туди ж додайте 2 яйця, паприку, сіль, чорний перець.
2. Запікайте в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин.
При подачі посипте зеленою цибулею та пармезаном!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Домашній майонез на яйцях
- Салат з перепелиними яйцями та куркою
- Майонез на сирих яйцях за 1 хвилину