Чекала чергу два роки: акторка серіалу "Жіночий лікар" приєдналася до лав ЗСУ
Чекала чергу два роки: акторка серіалу "Жіночий лікар" приєдналася до лав ЗСУ

Чекала чергу два роки: акторка серіалу "Жіночий лікар" приєдналася до лав ЗСУ

Одразу після початку повномасштабної війни в Україні Марія Агапітова пішла в ТЦК і стала на облік. Ще тоді акторка хотіла піти на фронт, але отримала відмову.

Актриса Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки Марія Агапітова стала воїном. Про це жінка написала у себе на сторінці в Фейсбук.

Марія розповіла, що прийняла рішення піти на фронт ще у 2022 році, однак тоді їй відмовили у службі. Тоді стоячи у великій черзі в ТЦК акторці заявили: "настане і твій час".

Вже у червня 2024 року Марія Агапітова приєдналася до лав ЗСУ. Акторка опублікувала фото у військовій формі під яким написала: "Ось він і настав! Я стаю на захист своєї країни!".

У дописі акторка, яка знімалася у фільмі "Жіночий лікар", звернулася до шанувальників з проханням допомогти їй броню для фронту. Зокрема, серед потреб акторки: плитоноска, дві плити, РПС, 4 підсумки. Для цього акторці необхідно понад 50 тисяч гривень.

"Для цього мені необхідна хороша броня, бо я ще хочу мати дітей і вийти на сцену. Мені видали все необхідне, але жіночого, тим паче анатомічного, на жаль, немає. А най жахливіше, що для жінок все вдвічі дорожче", — пояснила акторка.

Нагадаємо, раніше ми писали, щовокаліст гурту "Жадан і Собаки" пішов воювати на фронт.

Крім цього, Фокус писав, що Євген Клопотенко пояснив, чому не пішов на фронт.

Теги за темою
Збройні сили України Армія
Джерело матеріала
loader
loader