На аукціоні продадуть з молотка баггі та квадроцикли Медведчука
На аукціоні продадуть з молотка баггі та квадроцикли Медведчука

На аукціоні продадуть з молотка баггі та квадроцикли Медведчука

Два квадроцикли та баггі, які належали колишньому народному депутату Віктору Медведчуку, виставлять на продаж. Його майно буде продано на аукціоні. Про це повідомила голова Національного агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума у ​​своєму Телеграм-каналі.

– АРМА продовжує реалізацію майна, злочинно придбаного зрадником України Віктором Медведчуком. Цього разу на реалізацію виставлено два квадроцикли марки Bombardier та баггі марки Traxter, - повідомила чиновниця.

З її слів, відкритий конкурс на вибір юридичної особи для реалізації транспортних засобів уже відбувся. За рішенням конкурсної комісії переможцем стало ПП «Тендер Онлайн», з яким було укладено відповідний договір. В цей час організатор завершує оцінку активів, після чого планується проведення торгів на платформі Prozorro.

Крім того, АРМА розпочала процес реалізації близько 1 тис. тонн кукурудзи, понад 2 тис. тонн пшениці, понад 100 тонн СЗР, близько 27 тис. тонн залізної руди та 44 тис. тонн хлористого калію. Також планується продаж комп'ютерної техніки та лісоматеріалів. Всі ці активи знаходяться на етапі незалежної оцінки та будуть реалізовані через систему Prozorro. Продажі. Також Дума повідомила, що за перші 5 місяців 2024 року агенція зібрала до держбюджету 103,64 мільйона гривень від продажу заарештованих активів, включаючи сплачені митні платежі у розмірі 15,43 мільйона гривень.

  • 18 березня в АРМА повідомили, що виставила на продаж яхту "Royal Romance" колишнього народного депутата Віктора Медведчука. Це перший випадок в історії України, коли продаються закордонні активи.
  • 12 лютого Київський суд відмовив Віктору Медведчуку у поновленні свідоцтва адвоката. Медведчука було позбавлено права на адвокатську діяльність у травні 2023 року, після чого він звернувся до суду, але програв.
Теги за темою
Віктор Медведчук
Джерело матеріала
loader
loader