Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід
Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

Звичайний кабачок, який лежить вже декілька днів у вашому холодильнику, може стати основою для дуже ситного обіду. З такого овочу можна зробити простий рулет, загорнувши у тісто смачну начинку. Маса після випікання стає суцільним млинцем і точно не розпадеться.

Ідея приготування ситного кабачкового рулету для обіду опублікована на сторінці marafon18 6 в Instagram. Страва ідеально підходить для літа – достатньо легка і не жирна.

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

Інгредієнти:

  • кабачки – 500 г.
  • яйця курячі – 2 шт.
  • борошно – 140 г.
  • сіль, спеції, кріп – за смаком.

Інгредієнти для начинки:

  • фарш з курячого філе – 300 г.
  • печериці – 200 г.
  • йогурт натуральний – 4 ст. л.
  • сіль, спеції – за смаком.
  • сир твердий - 50 г.

Спосіб приготування:

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

1. Кабачки подрібнити на тертці.

2. Відтиснути зайву рідину.

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

3. Додати яйця, борошно, спеції і зелень.

4. Ретельно перемішати.

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

5. Викласти кабачки на пергамент.

6. Відправити в духовку на 20-25 хвилин за температури 200 градусів.

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

7. Для начинки тушкувати фарш з грибами і йогуртом.

8. Викласти фарш з грибами.

Ситний кабачковий рулет з начинкою: як приготувати просту страву на обід

9. За бажанням посипати тертим сиром.

10. Загорнути в рулет.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Джерело матеріала
loader