Знайдено ідеальну техніку нанесення консилера: як працює метод "омбре"
Знайдено ідеальну техніку нанесення консилера: як працює метод "омбре"

Знайдено ідеальну техніку нанесення консилера: як працює метод "омбре"

Кожна жінка хоча б раз у житті стикалася з проблемою темних кіл під очима. Вони можуть з'явитися через безсонні ночі, стреси або генетичну схильність.

У сучасному світі, де зовнішній вигляд часто відіграє важливу роль, знання про те, як замаскувати свої недоліки є дуже цінним. Тому інфлюенсерка з Лондона Таммі Кларк поділилася революційним та трендовим методом маскування темних кіл.

Якщо ви знайомі зі сферою краси, то імовірно, вже знаєте що таке омбре. Це плавний перехід від одного кольору до іншого.

Зазвичай слово омбре використовують перукарі під час фарбування волосся та майстри манікюру. Однак нещодавно в мережі з’явився вірусний спосіб нанесення консилера з такою ж назвою.

Техніка нанесення консилера омбре не тільки коригує колір і освітлює зону під очима, але й створює яскравий градієнтний ефект, який чудово доповнює будь-який образ. Вона також гарно підходить для приховування проблем зі шкірою, таких як гіперпігментація, темні кола та почервоніння.

Метод нанесення консилера омбре

Для техніки омбре вам знадобиться:

  • 2 відтінки консилера (більш темний та більш світлий);
  • 2 відтінки рум’ян (більш темний та більш світлий);
  • Пензлик або спонжик для розтушовування.

Для того, щоб продукти гарно змішалися між собою, варто використовувати рідкі або кремові текстури.

Знайдено ідеальну техніку нанесення консилера: як працює метод "омбре"

Почніть з нанесення консилера, який на 2-3 відтінки світліший за ваш тональний крем, під внутрішній куточок очей. Потім візьміть свій звичайний кронсилер та нанесіть трохи прямо посередині нижньої повіки. Поряд з плямами від консилерів поставте одну точку світлих рум’ян та напроти зовнішнього куточка ока поставте крапку темними рум’янами.

Зрештою візьміть пензлик або спонжик для макіяжу та обережно розтушуйте це все в тому ж порядку, у якому ви наносили продукти на обличчя. Змішуйте кольори допоки не отримаєте бездоганний ефект градієнта.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як зробити погляд максимально яскравим за допомогою секрету для нанесення туші.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader