Не лише просто, а й дуже бюджетно: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт хрусткої закуски з цибулею
Не лише просто, а й дуже бюджетно: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт хрусткої закуски з цибулею

Не лише просто, а й дуже бюджетно: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт хрусткої закуски з цибулею

Переможниця та колишня суддя проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася рецептом легкої та простої закуски, яка добре підходить до столу, коли збирається велика компанія. При цьому ви можете вибрати будь-який соус до цієї смакоти.

Інгредієнти:

  • Цибуля - 1 кг
  • Борошно - 230 г (7,5 ст. л. з гіркою)
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Світле пиво - 370 мл
  • Розпушувач - 8 г (2 ч. л.)
  • Борошно - 50 г (2,5 ст. л. без гірки)
  • Рослинна рафінована олія для фритюру

Приготування:

Очистіть цибулю і наріжте її кільцями шириною приблизно 1,5 см. Розберіть кільця цибулі і зануріть їх в холодну воду на 5-10 хвилин. Це допоможе позбавитися гіркоти, порадила "Мастер Шеф" Глинська.

Просушіть кільця на паперовому рушнику. У мисці змішайте борошно, розпушувач та сіль.

Поступово додавайте світле пиво, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Тісто має бути гладким та однорідним.

"Мастер Шеф" Глинська додає, далі обваляйте цибульні кільця в борошні, щоб кляр краще тримався. Занурюйте кожне кільце в пивний кляр, щоб воно було повністю покрите.

Розігрійте олію в глибокій сковороді або фритюрниці до 180 градусів. Обережно опустіть кільця цибулі в гарячу олію і обсмажуйте до золотистої скоринки, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.

Перекладіть готові кільця на паперовий рушник, так ваша закуска позбавиться жиру, зауважила "Мастер Шеф" Глинська.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader