Німецький бізнес є рушійною силою у відбудові України - Шольц
Німецький бізнес є рушійною силою у відбудові України - Шольц

Німецький бізнес є рушійною силою у відбудові України - Шольц

Канцлер ФРН Олаф Шольц подякував німецькому бізнесу за підтримку, яку він надає Україні, в тому числі в питанні відбудови.

Про це глава уряду заявив у промові перед учасниками конференції «День промисловості» 24 червня, передає кореспондент Укрінформу.

«Німецькі підприємці вже сьогодні відіграють вирішальну роль в підтримці, у відбудові, в європейській інтеграції України», - сказав канцлер.

Німецький бізнес є рушійною силою у відбудові України - Шольц - Фото 1

Шольц згадав Конференцію з відновлення України, яка пройшли в Берліні кілька днів тому і поінформував, що в її ході було досягнуто домовленості та анонсовано угоди в галузі відбудови загалом на 16 млрд євро, велика частка з них – німецькими компаніями.

Президент Німецької промислової асоціації (BDI) Зігфрід Руссвурм у своєму вступному слові запевнив, що німецький бізнес солідарно підтримує Україну, а також виділення понад 2% ВВП на оборонні витрати.

«День промисловості» – конференція Німецької промислової асоціації, яка об’єднує представників бізнесу, політики, науки та суспільства, проходить 24 та 25 червня 2024 року.

Теги за темою
Україна Німеччина Бізнес
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader