Зеленський обговорив із конгресменами США постачання додаткових систем Patriot
Зеленський обговорив із конгресменами США постачання додаткових систем Patriot

Зеленський обговорив із конгресменами США постачання додаткових систем Patriot

Президент Володимир Зеленський обговорив з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США напрями подальшої американської допомоги, зокрема додаткових систем ППО. Про це глава держави повідомив у Телеграмі.

«Зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США. Обговорили головні напрями подальшої американської допомоги, зокрема додаткові системи ППО. Це критично важливо, оскільки системи «Петріот» допомагають рятувати життя людей та захищати інфраструктуру», – зазначив Зеленський.

Глава держави подякував президенту США Джозефу Байдену, обом палатам і партіям Конгресу та всьому американському народу за незмінне лідерство в підтримці України.

4 фото
  • Зеленський обговорив із конгресменами США постачання додаткових систем Patriot - Фото 1
  • Зеленський обговорив із конгресменами США постачання додаткових систем Patriot - Фото 2
  • Зеленський обговорив із конгресменами США постачання додаткових систем Patriot - Фото 3
Зеленсьий зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США

Як повідомлялося, влада Фінляндії заявила, що виділяє Україні чергову військову допомогу. Це вже 24-й пакет оборонної підтримки від країни. Про це повідомляється на сайті міністерства оборони Фінляндії. Пакет обійдеться Хельсинки приблизно в 159 млн євро. Рішення сьогодні ухвалив президент республіки за поданням уряду. Згідно з повідомленням, йдеться про поставку військової техніки. 

До слова, Південна Корея може почати постачати Україні системи протиповітряної оборони і 155-мм артилерійські снаряди. Про це повідомляє Yonhap з посиланням на джерела в уряді.

Джерело матеріала
loader
loader