Для того, щоб запечене куряче філе не було сухим, його потрібно правильно приготувати. для соковитості обов'язково додайте свіжі помідори, а також соус на основі сметани. Зверху можна притрусити сиром.
Ідея приготування соковитого курячого філе для обіду опублікована на сторінці marafon18 6 в Instagram. М'ясо обов'язково потрібно відбити.
Інгредієнти:
- філе індички (або куряче) – 500 г.
- кабачок маленький – 1 шт.
- помідори – 2 шт.
- сметана – 3 ст. л.
- сир твердий – 100 г.
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Філе відбити з обох боків.
2. Посолити, поперчити.
3. Зверху викласти кабачок, помідори.
4. Посолити, змастити сметаною, посипати тертим сиром.
5. Накрити фольгою.
6. Відправити в духовку на 40 хвилин за температури 180 градусів.
7. Через 15 хвилин зняти фольгу.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажена курка в соусі териякі
- Курка на банці з гірчицею і сметаною
- Тушкована курка з яблуками та цибулею