З кабачків можна приготувати дуже багато смачних та бюджетних страв, починаючи від рагу та млинцями, закінчуючи ікрою, супами та запіканками. Ще їх можна тушкувати, жарити, запікати.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та простого у приготуванні кабачкового рулету, зі смачною начинкою.
Інгредієнти:
- 2 кабачки (550 р.)
- 0,5 ч.л. солі
- 3 яйця
- 2 ст. сметани або білого йогурту
- сіль та спеції за смаком
- 3 ст. борошна
Для начинки:
- 200 р. крем-сиру
- 1-2 огірки
- 180 г. червоної рибки
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на тертці.
2. В окрему миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, спеції, сметану та добре перемішуємо.
3. Кабачок віджимаємо від зайвого соку і перекладаємо в яєчно-сметанну суміш, перемішуємо. Додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто.
4. Переливаємо тісто на застелене пергаментом деко і за допомогою лопатки розрівнюємо в тонкий пласт і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-25 хвилин.
5. Готову основу охолоджуємо, змащуємо сиром кремом і викладаємо начинку, обережно закручуємо рулет і загортаємо в пергамент, відправляємо в холодильник на 1 годину.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат французький
- Салат із серця та моркви
- Салат з язиком та огірком