Зірка проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом тонких млинців із картоплею та зеленню, які нагадують деруни до смаку.
складові
- Яйця – 3 шт.
- Молоко – 300 мл
- Борошно – 120 г
- Картопля (сира) – 300 г
- Зелень (кріп, зелена цибуля) – 30 г
- Часник – 3 зуб.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Рослинна олія – 40 г
Приготування
У мисці змішати яйця з молоком до однорідності, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
В окремій мисці з борошном додати частину яєчно-молочної суміші і вимішати до однорідності, щоб досягти консистенції густої сметани. Це допоможе уникнути грудочок.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, отриману масу вилити в яєчно-молочну суміш, що залишилася.
Натерти картоплю на дрібній тертці та додати до суміші. Дрібно нарізати зелень, подрібнити часник і додати тісто.
Посолити і додати олію. Ретельно перемішати тісто.
Смажити млинці на розігрітій сковороді з обох боків до золотистої скоринки. Перед першим млинцем сковороду злегка змастити олією, верить "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: