Путін відповів, чи підтримає пропозиції Трампа стосовно України
Путін відповів, чи підтримає пропозиції Трампа стосовно України

Путін відповів, чи підтримає пропозиції Трампа стосовно України

Так, кремлівський господар заявив, що підтримає пропозиції чинного кандидата на пост президента США, бо той нібито "говорить щиро". Свою позицію він озвучив 4 липня на пресконференції після саміту Шанхайської організації співробітництва в Алмати.

Що відповів Путін на пропозиції Трампа

Я не знайомий з його можливими пропозиціями щодо того, як він має намір це зробити, і це, звичайно, ключове питання. Але я не сумніваюся, що він говорить це щиро, і ми це підтримаємо,
– заявив диктатор.

Відповідні тези з боку російського "царя" пролунала на тлі раніше зробленого президентом України Володимиром Зеленським заклику до Трампа оприлюднити свій план "швидкого припинення війни" з Росією.

Нагадаємо, що Дональд Трамп кілька разів казав, що закінчить війну в Україні, всадовивши Зеленського та Путіна за стіл переговорів. А нещодавно ЗМІ оприлюднили сценарій закінчення війни, сформований радниками кандидата у президенти від Республіканської партії. Він передбачає припинення вогню на лінії зіткнення.

У разі, якщо Україна не погодиться на переговори, США припинять постачати їй допомогу. А якщо Росія не захоче домовлятися, тоді США, навпаки, посилять допомогу Україні. Крім того, за Києвом залишається право не визнавати офіційно окуповані території за країною-агресоркою.

Теги за темою
Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader